Pajor Hanna // illusztrátor

2012ben végeztem a BKF Művészeti Intézetében kézműves-öltözéktervező szakon. Már gyerekkorom óta érdekelt az alkotás. Rajzaimban mindig a körülöttem levő világot, pillanatnyi érzéseket jelenítek meg. Szeretem megragadni a pillanatokat, szeretek felfedezni új dolgokat. Apróságokat. Szeretek inspirálódni a természetből, az emberekből, álmokból, reakciókból, zenékből. Számomra mindig érdekes volt hogyan tudom visszaadni a valóságot másképpen, mindent felforgatva, a szimmetrikust aszimmetrikussá, a vízszintest függőlegessé téve, a négyzetet körré, a szomorút vidámmá változtatva, vagy épp fordítva. Meseszerű világomban az állatoknak ruhájuk van, az emberek, a házak repülnek és soha sincs ugyanolyan. 

rolam

2012 - Finta Szilvia: A szív ügye c. verseskötetének illusztrálása
2012 Augusztus - kooperációs kiállítás az Esztergomi Kaleidoszkóp Házban
2013 Február - Matrjoska tradicionális orosz étterem falainak illusztrálására
2013 November - Gyuri bácsi gyógytea és gyógynövény bolt fali dekorálása
2014 Február - Aktív családok Budapesten c. oktatási kiadvány illusztrálása
2014 Június - Matrjoska Kroshka orosz étterem falainak illusztrálása, menütábla készítés
 
 
- Egyéb megrendelések, portrék készítése személyre szabottan.. 
 
Rajzolok Nektek arról, ahogyan én látom. Az állatokról, a természetről, a nagyvárosról és mindenről, amit megélek a szívben és a szememben. Rajzolok Nektek a képzeletem szüleményeiről, azokról akikkel útközben találkoztam, barátokról, szívemhez közelvalókról, a lélegzőkről. Rajzolok Nektek könyvhöz, versekhez, történetekhez, ahogyan Ti képzelitek.
 
Ha szeretnél tőlem rendelni te is portrét illetve bármilyen kedves képet, várom szeretettel a leveled a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.